Grote huis 9 slaapplaatsen (3 x 2 persoonskamer en 3 x 1 persoonskamer): c.v. verwarming in het gehele huis, huiskamer met (grote) eettafel en 10 stoelen, groot bankstel, radio met ipod station en USB en een (schotel)tv. Internet (wireless) met  PC.  Verder 2 toiletten, 2 badkamers en 3 wastafels. Keuken voorzien van: (los) gaskookstel en gasoven met kookgedeelte, vaatwasser, koffiezetapparaten, magnetron en koelkast (+ 2 vrieslades). Glazen, borden, bestek, pannen, kopjes. 6 slaapkamers en allen voorzien van boxspringbedden, bedlampje. Slaaplinnen, dekbedden en kussens zijn aanwezig en zijn verrekend in de huurprijs. Hand- en theedoeken zijn niet aanwezig Er zijn ook voor zeer jonge kinderen voorzieningen (ledikant, kinderstoel).

Kleine huis 5 slaapplaatsen(2 x 2 persoonskamer en 1 x 1 persoonskamer): c.v. verwarming in het gehele huis, huiskamer met eettafel, bankstel, radio met ipod station en USB en een (schotel)tv. Keuken met gaskookstel en oven (combi magnetron/grill), koffiezetapparaat en koelkast. Glazen, borden, bestek, pannen, kopjes. 3 slaapkamers en allen voorzien van boxspringbedden, bedlampje en klok. Er zijn ook voor zeer jonge kinderen voorzieningen (ledikant, kinderstoel). Slaaplinnen, dekbedden en kussens zijn aanwezig en zijn verrekend in de huurprijs. Voor het Kleine huis dient u het slaaplinnen zelf op te halen in het Grote Huis aan de voor/straatzijde. De sleutel die u hiervoor nodig heeft hangt in de hal van het Kleine huis. Bij vertrek dient u het gebruikte slaaplinnen weer retour te brengen naar het Grote huis. Hand- en theedoeken zijn niet aanwezig. Er is wel een wireless verbinding met het Grote huis maar geen PC aanwezig.

Er zijn voor de huurders ook fietsen beschikbaar.

Er staan in de fietsenschuur 2 herenfietsen, 4 damesfietsen, 1 kinderfiets (20 inch) en 2 kinderfietsjes met zijwieltjes.

Naast deze fietsen heeft u de beschikking over 2 (stuur) kinderzitjes.

Tevens kunnen de kinderen gebruik maken van een skelter en een step.

Uiteraard verwachten wij van u dat u verstandig, veilig en met zorg gebruik maakt van deze (extra) voorziening en zodoende zorgt dat deze voorziening voor een volgende huurder ook beschikbaar blijft!